OAMKB Contractservice

 

OAMKB Personeel & Administratie helpt MKB'ers te besparen op personeelskosten

Met de invoering van de Wet Arbeid in Balans (WAB) in 2020 heeft het opstellen van de juiste arbeidsovereenkomsten een grote impact op je personeelskosten gekregen. Door de premiedifferentiatie als gevolg van de gekozen contractvorm kan het verschil in kosten oplopen tot duizenden euro’s. Per medewerker. Elk jaar opnieuw. 

Plan vandaag een afspraak en bespaar op personeelskosten

Bespaar met behulp van oamkb contractenservice op personeelskosten

Het juiste contract bespaart je veel geld
Niet zelf op zoek hoeven gaan bespaart je veel tijd en risico
Onze contracten zijn juridisch juist, in het Nederlands of Engels
Wij controleren, in tegenstelling tot contractgeneratoren, wel op naleving van de wettelijke eisen op gebied van arbeidsvoorwaarden, CAO-naleving en pensioenverplichtingen
En houden rekening met de flexibiliteitsbehoefte van je bedrijf, dus geen eenheidsworst

Wat kun je verwachten van oamkb contractenservice? 

  1. Algemene telefonische of live intake waarbij we alle medewerkers doornemen en de flexbehoefte van de organisatie in kaart brengen. De tijdsduur hierbij varieert van 1 tot 3 uur tegen een uurtarief van €100,- 
  2. We passen de huidige contracten aan of stellen (een) nieuwe contractmodel(len) op, rekening houdend met de premieheffing, de CAO, de gewenste flexibiliteit en het personeelsaanbod op de arbeidsmarkt. Per contractmodel bedragen de kosten €105,- waarbij 2 modellen meestal toereikend zijn om de organisatiebehoefte te dekken.
  3. Je kunt vervolgens zelf op eigen verantwoording met deze modellen aan de slag gaan. Laat je ons de contracten opstellen dan zorgen wij ervoor dat alles klopt en rekenen we hiervoor €35 per contract. 
  4. Of neem een all-in HR-support abonnement, zie hiervoor https://www.oamkbpersoneelenadministratie.nl/hr-tarieven.html

 

Besparen met behulp van OAMKB contractservice