Online boekhouden in Roermond

Voor veel ondernemers reikt werken in de cloud niet veel verder dan een PowerPoint opslaan in Dropbox in plaats van een USB drive. Toch kan online boekhouden in Roermond het verschil maken tussen een florerend bedrijf, of een organisatie die in de digitalisering transitie het onderspit zal gaan delven. Waarom zou je overstappen op gecompliceerde boekhoudsoftware terwijl jouw managementassistente een kei is met Excel? Er zijn veel vooroordelen ten opzichte van online boekhouden in Roermond, en OAMKB neemt deze weg door hier harde feiten en duidelijke resultaten tegenover te zetten. Ton Peters kent de kracht van online boekhouden in Roermond in combinatie met een bereikbare financieel adviseur die ook offline voor je klaar staat. Maak gebruik van de zaken die in het verleden zichzelf hebben bewezen, en vul ze aan met een toekomstgerichte bedrijfsstrategie.

Wat is de impact van online boekhouden in Roermond voor jouw organisatie? Bespreek de mogelijkheden met jouw OAMKB adviseur.

Wat betekent werken in de cloud eigenlijk?

Met name in de dienstverlenende sector komen er steeds meer internet nomaden ten tonele, die gewapend met een laptop en draadloos internet zichzelf verplaatsen naar de meest voordelige locatie. Je kunt als MKB’er niet zomaar verkassen, toch kun je wel degelijk een groot deel van de administratie decentraliseren in de cloud. Dat klinkt heel mooi, maar hoe werkt dit in de praktijk? Samen met Ton Peters houd je beide benen op de grond terwijl je de boekhouding in de wolken plaatst. Dit biedt je voordelen zoals:

Online boekhouding is maatwerk

Je kunt als organisatie met alle winden meewaaien, maar dat levert doorgaans niet het gewenste resultaat op. Met online boekhouden in Roermond heeft het geen zin om een pakket te kiezen waar je over enkele jaren compleet bent uitgegroeid. Ook kan de transitie van één pakket naar een ander pakket veel problemen geven. Ton Peters van OAMKB kent de uitdagingen en kijkt niet als eerste naar de bedrijfssoftware maar naar de organisatie en de mensen die ermee zullen gaan werken. Door de keuze van de software te bepalen op basis van de onderneming kan er een structurele oplossing ingericht worden die meeschaalt met de onderneming. Daarbij wordt gewerkt met de toonaangevende software pakketten zoals de van Twinfield, Reeleezee, Exact Online, Yuki of Ficsus.nl. Zo kan een naadloze transitie worden gerealiseerd.

Online boekhouden in Roermond met een offline financieel adviseur. Ontdek de OAMKB formule en neem contact op met Ton Peters.